« Wróć

Opinie Klientów

Brewa fotowoltaika Kalisz

Wciąż przepłacasz za prąd? Wiemy jak to zmienić! Skontaktuj się z nami :)

Poznaj opinie naszych Klientów

Opinie na Oferteo.pl 

5.0

Brewa opinie klientów fotowoltaika

(stan na dzień 17.08.17r.)

Opinie na Facebooku

4.9

Opinie Klientów Brewa Fotowoltaika

(stan na dzień 17.08.17r.)


Instalacja fotowoltaiczna zainstalowana profesjonalnie i z dużą starannością. Od podpisania umowy do pełnej funkcjonalności upłynął miesiąc. Polecam każdemu firmę Brewa s.c.

Andrzej P., 1 wrzesień 2017

Polecam za szybki kontakt. Kierownik montażu na miejscu.

janusz a., 2017-07-26

Zarówno doradztwo w doborze jak i sama realizacja i montaż przebiegły na najwyższym poziomie usług. Gorąco polecam wszystkim.

Michał K., 2017-07-20

Polecam Firmę Brewa z Kalisza jako rzetelną, solidną firmę zajmującą się sprzedażą paneli fotowoltaicznych. Profesjonalne doradztwo i ludzkie podejście do klientów urzekło mnie, w obsłudze pracowników tej kaliskiej firmy. Oceniam profesjonalizm i podejście do klienta bardzo wysoko. Otrzymałam obliczenia dotyczące oszczędności energii, wszelkie wyliczenia dotyczące oszczędności kosztów opłat za energię elektryczną i pozytywnych aspektów montażu paneli fotowoltaicznych, co pozwoliło mi podjąć trafną decyzję, z której jestem zadowolona do dziś. Minęły już dwa lata od montażu paneli, a ja ciągle mam kontakt z firma, sprawdzam na smartfonie ile energii produkują moje panele, nie mam żadnych usterek i mogę spokojnie obserwować oszczędności w opłatach za energię. Zatem polecam doradztwo i usługi Firmy Brewa z Kalisza. Moja instalacja znajduje się na zdjęciach.

Wioletta P., 2017-07-20

Firma sprawdzona, instalacja działa super. Rachunki miesięczne średnio z 330zł/mc zmniejszyły się do 40zł/mc (średnio wliczając okres zimowy).

Łukasz Z., 2017-07-16

Instalacja fotowoltaiki o mocy okolo 5 kW. Chciałem zwrócić na uczciwość firmy - chciałem 10 kW ale jak mi wyjaśniono zły dach i jeśli położą instalacje 10 kW to zarobi na tym tylko firma Brewa, a ja już nie. Pozostaliśmy na doradzonych 5 kW. Ostatni rachunek za prąd za 4 miesiace wyniósł 26 PLN mimo, ze instalacja nie jest w najbardziej nasłonecznionej części dachu. Ekipa do montażu przyszła w omówionym czasie, wykonali montaż szybko i czysto. Cala biurokracja została załatwiona przez firmę Brewa. Polecam.

Marek M., 2017-07-13

Firma Brewa to zespół ludzi posiadających duże doświadczenie i umiejętności dostosowywania się do potrzeb klienta w realizacji, wykazujących przy tym duże zaangażowanie, rzetelność i terminowość w świadczeniu swoich usług. Doceniając walory firmy mogę w pełni zarekomendować jej usługi potencjalnym klientom poszukującym fachowców w zakresie instalacji fotowoltaicznej. Rewelacyjny kontakt, pełne profesjonalizmu podejście do współpracy. Polecam

Jerzy Iwaniak, 2017-07-18

 

Instalacja fotowoltaiki o mocy okolo 5 kW. Chciałem zwrócić uwagę na uczciwość firmy - chciałem 10 kW ale jak mi wyjaśniono zły dach i jeśli położą instalacje 10 kW to zarobi na tym tylko firma Brewa, a ja już nie. Pozostaliśmy na doradzonych 5 kW. Ostatni rachunek za prąd za 4 miesiace wyniósł 26 PLN mimo, ze instalacja nie jest w najbardziej nasłonecznionej części dachu. Ekipa do montażu przyszła w omówionym czasie, wykonali montaż szybko i czysto. Cala biurokracja została załatwiona przez firmę Brewa. Polecam.

Marek Malinowski, 2017-07-13

BREWA - bardzo solidna firma. Pełen profesjonalizm od początku do końca. Będę polecał rodzinie, znajomym i swoim klientom.

Jakub K., 2017-05-05

Firma "BREWA" S.C. wybudowała dla naszych potrzeb instalację fotowoltaiczną o mocy 41,08 kWp. Zlecenie zostało wykonane kompleksowo, tj. przygotowanie oferty, opracowanie projektu, wykonawstwo, wszelkie czynności formalne i administracyjne związane z przyłączeniem instalacji do zakładu energetycznego, jak również w zakresie ubiegania się o świadectwa pochodzenia energii, tzw. "zielone certyfikaty". Firmę cechuje solidność, szybkość działania, elastyczność a także otwartość na gusestie i uwagi Zleceniodawcy. Z pełnym przekonaniem możemy zaświadczyć, że zespół Brewa to nie tylko fachowcy, ale również pacjonaci tego co robią. Jesteśmy pewni, że będziemy naszą współpracę kontynuowali.

PST OST SPED Sp. z o.o.

Prezes Mariusz Kąkol

Współpracę z firmą Brewa oceniam jako bardzo dobrą. Firma cechuje się profesjonalnym podejściem do tematu zarówno od strony kontaktu z klientem jak i w kwestiach technicznych. Zlecone zadania były realizowane sprawnie i terminowo. Serdecznie polecam każdemu kto myśli na temat zainstalowania paneli fotowoltaicznych.

Pawlik S., 2017-04-13

Firma Brewa s.c. wykazała się niebywałym profesjonalizmem, wykonując zlecone zamówienie. Jako rzetelny partner w interesach potwierdził, że jest marką samą w sobie. Najwyższa kultura w podejściu do klienta, ogromne doświadczenia, bezproblemowość i elastyczność to cechy, którymi firma Brewa s.c. nie może się powstydzić. Ceły zespół stanął na wysokości zadania podczas realizacji projektu budowy instalacji fotowoltaicznej o mocy 60 kWp. Firma zdecydowanie godna polecenia, gotowa podjąć i sprostać każdemu wyzwaniu. Dziękujemy!

Usługi Ślusarskie mgr inż. Paweł Siwak

Sieroszewice, 2017.04.07

Zakup oraz montaż instalacji fotowoltaicznej przebiegł bardzo sprawnie i profesjonalnie. Szczególnie cenne jest fachowe doradztwo jeśli chodzi o techniczne aspekty instalacji. Polecam.

Mariusz J., 2017-03-21

Firma Brewa, to zespół ludzi posiadających duże doświadczenie i umiejętność dostosowywania się do potrzeb klienta. Doceniając walory firmy mogę w pełni polecić jej usługi potencjalnym klientom poszukującym fachowców w zakresie fotowoltaiki.

Dariusz E., 2017-03-21

Serdecznie polecam Firmę Brewa. Jestem zadowolony z posiadania instalacji, działa bez zarzutów i przynosi oczekiwany efekty - obniżony rachunek za prąd. Duży profesjonalizm!

Nogaj T., 2017-03-21

Firma solidna wywiązała się ze swoich obietnic. Obawiałam się czy spadną rachunki za prąd, lecz nie słusznie. Polecam!

Katarzyna R., Kalisz, 2017-02-21

Witam. Współpraca z firmą Brewa przebiegła bezproblemowo, bardzo odpowiedzialna i konkretna firma. Temat profesjonalnie opisany przez Pana Damiana. Montaż instalacji przebiegał sprawnie i fachowo, wszystko działa bez zarzutu. Kontakt z firmą na wysokim poziomie. Firma godna polecenia. Bardzo dziękujemy za współpracę i serdecznie pozdrawiamy.

Marek Ł., Skalmierz, 2016-10-18

Na nasze zlecenie firma BREWA S.C. zaprojektowała i wybudowała instalacje paneli fotowoltaicznych na dachu sklepu "DELIKATESY DAMMAR" w Kłodawie, ul: Dąbska. 1. Moc instalacji fotowoltaicznej 4,68 kW 2. Wszystkie powierzone prace zostały wykonane poprawnie i w wyznaczonym terminie Z przyjemnością rekomendujemy firmę BREWA S.C jako solidną, wiarygodną, w pełni przygotowaną do kompleksowego wykonywania zadań. Dużym wyróżnieniem wśród firm z branży fotowoltaicznej jest doświadczona kadra, potencjał techniczny i duża zdolność organizacyjna, te aspekty w konsekwencji gwarantują wysoki poziom wykonywanych usług. Polecając usługi firmy BREWA mamy pewność, że zostaną one wykonane zgodnie ze sztuką budowlaną i naszą wizją, w pełni profesjonalnie i w wyznaczonych harmonogramem terminach. Firma BREWA jest godna polecenia przy realizacji zadań inwestycyjnych, kładących nacisk na uzyskanie kompleksowej realizacji, wysokiego standardu wykonywanych prac przy dużym zaangażowaniu, uczciwości i współpracy z inwestorem na każdym etapie wykonywanych prac.

Przedsiębiorstwo Handlowe "DAMMAR" Maria Maciejewska 62-650 Kłodawa

Firma Handlowo-Usługowa Damian Miara ma przyjemność zarekomendować firmę Brewa s.c. Współpraca miała miejsce w okresie od 24.02.2016 do 20.04.2016 i była bardzo pozytywna. W ramach zawartej umowy firma firma wykonała:

- projekt systemu fotowoltaicznego o mocy 39,52 kWp,

- budowa systemu fotowoltaicznego o mocy 39,52 kWp,

- przygotowanie dokumentacji niezbędnej do przyłączenia mikroinstalacji do OSD,

- przygotowanie dokumentacji do Urządu Regulacji Energetycznej.

Powierzając zadania pracownikom tego wykonawcy, udaje się wykluczyć ryzyko poniesienia fiaska. Świadczenia firmy na rzecz klienta niosą ze sobą solidną markę i gwarancję rzetelnie wykonanego zadania. W interesach nic tak nie jest ważne jak dotrzymywanie terminów - polecany przedsiębiorca dobrze to rozumie. Wykonawca ze swoich zadań rozlicza się zawsze w ustalonym czasie. Godną docenienia jest duża wiedza, jaką posiada firma. Podczas współpracy z przyjemnością można przekonać się, że personel przedsiębiorstwa to prawdziwi specjaliści. Zaufanie wobec firmy nie zostało nadszarpnięte pod żadnym względem. Za to należą się pochwały - jako klient wymagam poczucia bezpieczeństwa.

Firma Handlowo Usługowa 

Damian Miara

Jarocin, 28.09.2016

Firma „BREWA” S.C. wybudowała dla naszych potrzeb instalację fotowoltaiczną o mocy 41,08 kWp. Zlecenie zostało wykonane kompleksowo, tj. przygotowanie oferty, opracowanie projektu, wykonawstwo, wszelkie czynności formalne i administracyjne związane z przyłączeniem instalacji do zakładu energetycznego, jak również w zakresie ubiegania się o świadectwa pochodzenia energii, tzw. "zielone certyfikaty". Firmę cechuje solidność, szybkość działania, elastyczność a także otwartość na sugestie i uwagi Zleceniodawcy. Z pełnym przekonaniem możemy zaświadczyć, że zespół Brewa to nie tylko fachowcy, ale również pasjonaci tego co robią. Jesteśmy pewni, że będziemy naszą współpracę kontynuowali.

Witold R., Kalisz, 2016-09-09

Bardzo dobry kontakt, dobra cena, szybki montaż, szybkie załatwienie wszelkich formalności. Polecam jako wykonawcę firmę BREWA.

Robert K., Kalisz, 2016-06-21

Współpraca z firmą BREWA s.c. przebiegła bez zastrzeżeń. Bardzo miła i kompetentna współpraca z panem Piotrem.Dotrzymano umowy jeżeli chodzi o termin i sposób zainstalowania paneli fotowoltaicznych.

Emilia T., Przygodzice, 2016-06-09

W tamtym roku firma zakładała u nas panele słoneczne(na prąd). Było szybko, tanio a co najważniejsze prace wykonywane były zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Firma godna polecenia.

Andrzej G., Krzemionka, 2016-05-27

Firma godna polecenia, pełny profesjonalizm i pomoc w bojach z Energą, aby dopiąć podłączenie do końca. Instalacja działa bez zarzutu.

Andrzej B., Kalisz, 2016-05-24

Witam! Mam na imię Sławomir, mieszkam w Skalmierzycach i jestem prosumentem od września 2015r, produkuję i zarazem konsumuję wyprodukowaną energię z własnej instalacji fotowoltaicznej o mocy 12 kW. Firmę Brewa poznałem dużo wcześniej niż można było zakładać instalację fotowoltaiczną. Interesowała mnie produkcja prądu na własne potrzeby i szukałem w internecie informacji na w/w temat. W Internecie znalazłem kontakt i adres do firmy Brewa. Pojechałem osobiście dowiedzieć się o możliwości założenia instalacji fotowoltaicznej. Zostałem bardzo miło przyjęty i otrzymałem potrzebną wiedzę na temat fotowoltaiki i samego montażu. Firma Brewa zajęła się kompleksowo moim zleceniem na montaż instalacji. Jako firma jest bardzo rzetelna i godna polecenia, gdyż zajmuje się każdym zamówieniem. Załatwia wszystkie pozwolenia i składa potrzebne wnioski w naszym imieniu, co jest korzystne dla danego klienta, gdyż nie trzeba osobiście chodzić po wszystkich instytucjach i tracić cennego czasu na załatwienie niezbędnych pozwoleń. Jestem bardzo wdzięczny firmie Brewa, że tak obsługuje petenta. Kontakt telefoniczny i mailowy też jest na wysokim poziomie. Firma Brewa jest firmą, którą z czystym sumieniem można polecić i bardzo się cieszę, że takie rzetelne firmy są w naszym kraju.

Sławomir M., Skalmierzyce, 2016-05-16

Firma dostarczyła zestawy o łacznej mocy paneli 25kw. Umowa i wykonanie godne polecenia. Montaż na obiekcie magazynowo - produkcyjnym.

Michał C., Kalisz, 2016-05-11

Klient zadowolony w pełni z zamontowanej instalacji fotowoltaicznej oraz pozostałych usług wykonanych przez firmę.

Marek L., Nieprosin 6, 2016-04-27

Zgodnie z umową firma oddała instalacje "pod klucz". Jestem zadowolona z przekazanych informacji i współpracy podczas realizacji inwestycji. Polecam firmę jako wiarygodnego partnera przy realizacji przedsięwzięcia związanego z fotowoltaiką.

Sylwia S., Kalisz, 2016-04-25


Zobacz więcej opinii naszych Klientów na Oferteo.pl i Facebooku


Wypełnij poniższy formularz i dołącz do słonecznej rewolucji!

Przygotujemy dla Ciebie symulację oszczędności,

które możesz osiągnąć dzięki instalacji fotowoltaicznej w Twoim domu lub firmie.

FORMULARZ